LeBron James u posljednjoj sekundi pogodio za pobjedu

Kao što je u prošloj utakmici Derrick Rose tricom u posljednjoj sekundi donio pobjedu Chicagu, noćas je LeBron James u posljednjem napadu pogodio za trijumf Clevelanda 86-84.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Clevelanda David Blatt je za zadnji napad sekundu i pol prije kraja nacrtao akciju koja se nije svidjela LeBronu, i on je odlučio sve sam riješiti. “Samo mi dajte loptu. Ili ćemo igrati produžetak, ili ću dobiti utakmicu”, rekao je LeBron. Na kraju je ispao junak pogodivši iz kuta za trijumf i sada je rezultat u pobjedama poravnat na 2-2.

Na kraju je LeBron James završio utakmicu sa 25 poena, 14 skokova i 8 asistencija, a dobar je bio i ruski centar Timofej Mozgov sa 15 koševa i 9 skokova.

Kod Chicaga Derrick Rose je ubacio 31, a Jimmy Butler 19 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Los Angelesu su Clippersi imali šest poena prednosti na poluvremenu, ali su u pet i pol minuta treće četvrtine napravili seriju 21-4 i time je utakmica bila odlučena. Clippersi su slavili protiv Houston Rocketsa sa 128-95 i sada vode sa 3-1 u pobjedama, što znači da im treba još jedan trijumf za plasman u finale Zapada.

Najbolji igrač susreta bio je centar Clippersa DeAndre Jordan sa 26 poena i 17 skokova. No, igrači Houstona pokušali su ga zaustaviti čestim prekršajima, budući da je Jordan loš izvođač slobodnih bacanja. No, iako je pogodio samo 14 od 34 slobodna bacanja, ni to nije bilo dovoljno da se zaustave Clippersi. U njihovim redovima odlični su bili i Blake Griffin (21 koš), Chris Paul (15 poena i 12 asistencija), te J.J. Redick (18 poena).

Kod Houstona istaknuo se James Harden, koji je upisao 21 koš, 8 skokova i 6 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.