Legenda argentinskog nogometa i junak tamošnje sirotinje: ”Lako se nama odreći plaća, mi nismo u očajnoj situaciji kao oni koji rade po cijeli dan kako bi prehranili obitelj”

Foto: fah

Legendarni bivši nogometaš Boca Juniorsa, bivši argentinski reprezentativac, Carlos Tevez, omiljen je u Argentini zahvaljujući činjenici da je i dalje ostao u dobrim odnosima s ljudima s kojima je odrastao u getu.  Bez obzira na bogatstvo i slavu Tevez je ostao ”običan čovjek”, koji je tamošnju javnost oduševio komentarom o gospodarskoj krizi koja se već jednim dijelom pojavila diljem svijeta zbog pandemije koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tevez se osvrnuo na smanjenje ili ukidanje plaća nogometašima dok kriza traje:

“Nogometaši lako mogu izdržati šest mjeseci bez plaće. Mi nikako nismo u očajnoj situaciji kao oni koji iz kuće izlaze na posao u 6 ujutro i vraćaju se u 7 navečer kako bi prehranili obitelj”, rekao je Tevez, koji u Buenos Aiersu uživa veliko poštovanje sugrađana.  Potekao je, kako smo već jednim dijelom spomenuli, iz sirotinjskog kvarta u koji i dalje redovito dolazi.

Tevez, dakako, kao i većina vrhunskih nogometaša, nema problema s prehranjivanjem obitelji, naime, prije dvije godine iz Boce je otišao u Kinu gdje je, iako je igrao slabo,  zaradio 38 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.