Legenda kluba najizgledniji kandidat za klupu Barcelone

Foto: fah

Ronald Koeman kasno sinoć je dobio otkaz na klupi Barcelone, no već dugo se nagađa o njegovom nasljedniku na klupi katalonskog velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koemanu se već dugo ‘tresla stolica’, a presudio mu je sinoćnji poraz 0:1 od Rayo Vallecana. Predsjednik Barce Joan Laporta konačno se odlučio na smjenu nizozemskog trenera koji će iz Barcelone nakon otkaza otići bogatiji za 12 milijuna eura koliko iznosi odšteta u slučaju raskida ugovora.

Među imenima koja se spominju za novog trenera Barcelone je i klupska legenda Xavi Hernandez, kojega smatraju najvećim favoritom za Koemanovog nasljednika.

Nakon bogate igračke karijere trenersko iskustvo Xavi Hernandez stekao je u katarskom Al Saddu na čijoj klupi je i danas. Poznati novinar Fabrizio Romano piše kako je Xavi već počeo pregovore s Al Saddom o raskidu ugovora, a navodi i da je Barcelona još prije nekoliko tjedana krenula u razgovore s Xavijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji u Španjolskoj navode da su osim Xavija, kandidati za klupu Barcelone i belgijski izbornik Roberto Martinez, Andrea Pirlo, Marcelo Gallardo te Erik ten Hag.

Do imenovanja novog trenera, momčad će voditi Sergi Barjuan, glavni trener B momčadi Barcelone, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.