Legende o Luki Modriću: ‘On je ‘Nesalomljiv’. Najbolji igrač svijeta? Pa, naravno, a tko bi to trebao biti?’

Foto: fah

Luka Modrić oduševio je svijet i dobio priznanje za najboljeg igrača Europe. Hvali ga i Robert Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najbolji vezni igrač Europe, najbolji igrač Mundijala i sad najbolji igrač Europe. Svaka čast, zaslužio je to potpuno. Luka je najbolji ambasador, ne sebe i Reala, ne samo hrvatskog nogometa već i Hrvatske u cjelini”, kaže Prosinečki za Sportske novosti, koji kao logičan nastavak vidi i titulu najboljeg igrača svijeta.

I trener svih trenera, Ćiro Blažević, rekao je da je puno puta govorio kako je najbolji.

“On je ‘Nesalomljiv’. Što je sve prošao kroz život, što sve i sad prolazi, to je teško i pojmiti. Ali je pokazao veličinu, borio se kad bi mnogi odustali, ma, kapa dolje. Nadam se i vjerujem da će ga nakon ovoga i mnogi u Hrvatskoj gledati drugim očima, ne samo na terenu, nego i u drugim stvarima. Najbolji igrač svijeta? Pa, naravno, a tko bi to trebao biti?”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otto Barić misli slično.

“Modrić je prvi igrač nakon dugo vremena kojega nisu do naslova doveli golovi. On je veznjak, ali njegov učinak ne možete izraziti brojkama. Dosad su uvijek naslove osvajali Ronaldo, Messi, uglavnom napadači, koji puno zabijaju. Modrića je cijeli svijet prepoznao takvim kakav jest. Pogotovo nakon svega što mu se događalo, od ozljeda, do sudova, izdigao se iznad svega, bravo”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.