Leko: Dojam nije bitan, moramo vratiti pobjednički gard

Foto: fah

Sutra se igraju preostale utakmice četvrtfinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Šibenik gostuje kod BSK u Bijelom Brdu, na Maksimiru Dinamo dočekuje Lokomotivu, a najviše pozornosti privlači ogled koji će u Gradskom vrtu odigrati Osijek i branitelj naslova Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I jedni i drugi traže izlaz iz krize. Hajduk je izgubio od Dinama u derbiju 4:0, dok je Osijek četiri utakmice bez pobjede u HNL-u, s tri poraza i jednim remijem.

– Jako bitna utakmica. U Kupu znamo da ili si pobjednik ili si gubitnik. Možda je i dobro da dolazi što prije. Očekujemo dobru reakciju nakon svega što se događalo. Imamo teren od 18 do 20 i priliku pokazati svima koliko nam je stalo, koliku kvalitetu imamo. Osloboditi kočnice u glavi, početi igrati barem hrabri nogomet i napraviti sve da utakmicu dobijemo, rekao je trener Hajduka Ivan Leko.

– I mi imamo problema, kao i oni. Mi gledamo sebe. Možda smo postali mekani od puno priče, terapije, komunikacije… sad je taj moment. Napraviti sve da se dobije. Umjetnički dojam nije prebitan, posebno u momentu u kakvom smo mi. Ali vratiti pobjednički gard, što smo imali i što ovaj klub mora uvijek imati i pokazati to na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teren u Gradskom vrtu nije dobar.

– Imali smo top teren u Maksimiru pa nam nije ništa dobro donio. Nećemo tražiti isprike. Hrabro naprijed, bez puno priče, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.