Leko: ‘Individualne pogreške odlučuju u ovakvim natjecateljski izjednačenim utakmicama’

Foto: fah

Istra 1961 pobijedila je u Puli Lokomotivu 3:1 i s tri osvojena boda preskočili klub s Kajzerice na ljestvici Prve HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Razočarani smo ovim porazom, pogotovo s prva dva primljena gola koja su neobjašnjiva. Ukazujem cijelo vrijeme da individualne pogreške odlučuju u ovakvim natjecateljski izjednačenim utakmicama. Kada se dogode takve pogreške, nije se lako vratiti u ritam utakmice”, rekao je Jerko Leko i dodao:

”Pričao sam s igračima sada u svlačionici, moramo u subotu pokazati veću agresivnost i veći momčadski duh. Moramo se iskupiti za ovaj poraz u Puli. Imamo dva dana da smirimo dojmove i da se pripremimo za subotu. Očekujem pozitivnu reakciju igrača već kroz sutrašnji trening.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.