Leko otkrio kako mu je bilo kad su se pojavile optužbe, ali i na čiju bi klupu volio sjesti jednog dana

Foto: fah

Ivan Leko, hrvatski stručnjak na klupi Club Bruggea nakon svega što je proživio nakon što je optužen za namještanje utakmica, govorio je za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za obitelj je to bio veliki šok, ja sam bio vijest svugdje. Pisalo se o meni ono najnegativnije što se moglo pisati, ali ja znam što sam radio i što radim. Na kraju se dokazalo da to nije istina. Sramota je što su napravili meni kao osobi i mojoj obitelji. Ali prihvatio sam to i idem dalje. Nikad neću zaboraviti podršku kluba”, rekao je.

Što misli o svom putu u klubu?

“Svjestan sam da sam mlad, trener sam 4-5 godina, nastojim uživati i biti bolji svaki dan. Ako jednog dana budem mogao stati u istu rečenicu s Ivićem, to će mi biti velika čast”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O čemu sanja?

“Ako sanjaš, sanjaj veliko. Zadovoljan sam u Bruggeu, u nogometu treba biti fokusiran na danas, a što sutra dođe – dobrodošlo je”, rekao je i poželio klupe Hajduka i Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.