Leoni Popović, nažalost, propala prilika za rezultat karijere: Alpska kombinacija otkazana zbog magle

Foto: fah

Nažalost, gusta magla na stazi u švicarskom Sankt Moritzu prisilila je organizatore utrke za Svjetski kup u alpskoj kombinaciji na otkazivanje natjecanja u superveleslalomu, koje je prvotno trebalo biti održano u jutarnjem terminu, u kojem je prvo održan slalom, ali kako se magla nije razišla nije bilo druge mogućnosti nego otkazati utrku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim otkazom propala je prilika najboljoj hrvatskoj skijašici 20-godišnjoj Leoni Popović, koja se nakon slalomske vožnje nalazila na 17. mjestu te za vodećom Amerikankom MIkaelom Shiffrin zaostajala 2.38 sekundi, za osvajanje prvih bodova u ovoj sezoni.

Alpska kombinacija je, zasada, jedina disciplina u kojoj je Leona osvajala bodove u Svjetskom kupu, oba puta na istom mjestu, u švicarskoj Crans-Montani, na kraju veljače ove godine, kad je na prvom natjecanju završila na 18. mjestu, a dva dana poslije bila 17.

U Sankt Moritzu su u subotu i nedjelju na rasporedu dvije utrke superveleslaloma za skijašice, naravno, pod uvjetom da vremenski uvjeti budu bolji nego što su bili u petak. Za oba dana start je predviđen u 10.45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.