L’Equipe: Igor Tudor u ponedjeljak postaje trener Marseillea

Foto; fah

Hrvatski nogometni strateg Igor Tudor glavni je kandidat za trenera francuskog Marseillea pišu brojni francuski mediji, od L’Equipea do La Provence, a prenosi tamošnja novinska agencija AFP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Već smo počeli raditi na pronalasku nasljednika našeg dosadašnjeg trenera Jorgea Sampaolija. Vjerujemo kako imamo kvalitetne kandidate, a obavili smo i početne pregovore u svemu, izjavio je predsjednik Marseillea Pablo Longoria.

L’Equipe piše kako će se već u ponedjeljak riješiti pitanje novog trenera Marseillea i da bi to trebao biti 44-godišnji Igor Tudor koji će navodno potpisati dvogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.