L’Equipe tvrdi: EURO će biti odgođen za sljedeće ljeto

Split, 10.10.2019 - Utakmica 6. kola skupine E kvalifikacija za nogometni EURO 2020. Hrvatska - Maðarska. Na slici hrvatski igraèi slave pogodak.foto HINA/ Miroslav LELAS/ ik

Ugledni francuski sportski dnevnik L’Equipe objavio je da će Europsko nogometno prvenstvo biti odgođeno za godinu dana zbog epidemija koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvenstvo se ovoga ljeta trebalo održati u 12 gradova u 12 zemalja.

“U ovom trenutku čini se neizbježnim da će se EURO 2020. morati odgoditi, a s obzirom na to da se radi o turniru u nekoliko različitih zemalja diljem Europe, bilo bi pametno odgoditi ga do sljedećeg ljeta”, piše L’Equipe.

Tvrde i da je odluka već donesena, očekuje se da će UEFA objaviti da će EURO 2020. postati EURO 2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvenstvo bi trebalo početi 12. lipnja ove godine utakmicom između Turske i Italije u Rimu.

Hrvatska nogometna reprezentacija trebala bi prvu utakmicu igrati 14. lipnja u Londonu protiv Engleske, a iduće dvije utakmice u Glasgowu protiv Češke (19. lipnja) i još uvijek nepoznate ekipe (23. lipnja).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.