Lewandowski objasnio zašto se razišao s Bayernom

lewandowski
Foto: fah

Robert Lewandowski je nakon osam godina napustio Bayern i otišao u Barcelonu, a sad je progovorio o razlozima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja sam čovjek kojem je istina najvažnija, pa i kad je loša po mene. Ne želim vam otkriti što se točno događalo, ali nije to zbog njega. Ne vidim zašto bi bio problem da je došao tu”, rekao je Lewa za ESPN pa dodao:

“Određeni ljudi su mi lagali. Jedno su pričali, a drugo radili. Ja sam htio da sve bude čisto i nekima je to bio problem. Osjetio sam to i znao sam da je pravi trenutak da odem iz kluba. Osjećam da sam sada na pravom mjestu. Bilo je vrijeme za novo poglavlje u životu i karijeri. Dosta je politike bilo u posljednjih nekoliko tjedana kada sam pokušavao otići. Klub je pokušavao pronaći razlog zbog kojeg me prodaje jer je teško objasniti sve navijačima.”

“Morao sam prihvatiti takav odnos iako se o meni govorilo dosta gluposti i s*anja. To nisu bile istine, ali znam da su i danas navijači na mojoj strani”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.