Je li novi američki predsjednik Donald Trump bio zaljubljen u srpsku tenisačicu Anu Ivanović? ‘Jednostavno najljepša žena koju sam ikada vidio’

Foto: Facebook

Na iznenađenje mnogih veliki američki poduzetnik 70-godišni multimilijarder Donald Trump postao je 45. američki predsjednik od Georgea Washingtona do današnjih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobijedio je favoriziranu kandidatkinju demokratske stranke Hillary Clinton, koja je imala podršku većine američkih medija,  uvjerljivije nego što se moglo očekivati s obzirom na razliku u glasovima elektora u korist Trumpa. Donald Trump poznat je kao poduzetnik, iako se o tome malo priča Trump je zapravo dio američkog poslovno-političkog establishmenta s obzirom kako su na njegovoj svadbi prije deset godina bili i Clintonovi. Tako da je odmak Donalda Trumpa od politike i njegovo pojavljivanje neovisno od politike, pa i same republikanske stranke, pomalo hinjeno, taktički potez koji mu je pomogao u izuzetnoj tijesnoj izbornoj utrci. Pojava Trumpa sugerira kako je stari model upravljanja zapravo potrošen, kako u Americi tako i u demokratskom svijetu. Ljudi zapravo sve manje vjeruju političarima i političkoj “eliti.”

Donald Trump, uz žene, biznis, sada eto i politiku, obožava sport, nekoć je volio nogomet, no, nogomet kakav Trump voli nije toliko popularan u Americi, s obzirom da je “soccer” zapravo europski sport, koji su navodno izmislili Englezi.  “Nekoć sam igrao nogomet, no, on nije toliko popularan u SAD-u, nogomet je sjajna igra i jako ga volim. Igrao sam nogomet u srednjoj školi. U Europi je popularniji nego kod nas u SAD-u, to se polako mijenja”, govorio je jednom prilikom Trump.

Otkrio je Trump, kako smo već rekli, da je oduvijek volio lijepe žene. No, isto tako bez dvoumljenja je priznao koja mu je najzgodnija sportašica, i ne samo sportašica, na svijetu. “Ana Ivanović je najljepša žena svijeta, jednostavno najljepša žena koju sam ikada vidio”, poruka je Donalda Trumpa iz vremena kada još nije bio predsjednik najmoćnije i jedine svjetske supersile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo također da je 46-godišnja supruga američkog multimilijardera i novog šefa države Melania Trump  iz Slovenije.  Svjetski mediji zapravo su, pišući o Trumpu, zaključili da je bio zaljubljen u srbijansku sportašicu, već spomenutu Anu Ivanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.