Je li Šuker bio za prekid utakmice na Maksimiru? ‘Pitajte one koje trebate pitati, nemam što reći!’

Foto: fah

Utakmica Hrvatska – Kosovo u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, koje se iduće godine igra u Rusiji, zbog nemogućih uvjeta za igru prekinuta je u 23. minuti, i iz istog razloga nije nastavljena. Kad će se igrati, koji je novi termin? Za sada nije poznato, iako na stranicama FIFA-e stoji kako će se ona igrati sutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, opovrgnuo je to čak i delegat utakmice, sutra je definitivno neće biti. Idući termin mogao bi biti pri kraju kvalifikacija. Vrlo škakljivo, zar ne? Tad će i hrvatske zvijezde biti umornije, Liga prvaka u zamahu… No, kako bilo da bilo, pobijediti se mora, kad god se igralo.

Hrvatska već u utorak igra protiv Turske, koja je večeras izgubila od Ukrajine te ima utakmicu više i dva boda manje od naše reprezentacije. Vatreni nipošto ne bi smjeli izgubiti, ali nema imperativa pobjede s obzirom kako je iznenađujuće Finska svladala Island i tako pomogla Hrvatskoj, ali i Ukrajini.

Pisali smo već kako su prekid utakmice komentirali izbornik Ante Čačić, kao i kapetan Luka Modrić, uglavnom su bili zadovoljni. Nije se moglo igrati i moralo se za sada odustati, logična je to odluka bila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, je li za svakoga? Naime, nakon utakmice Davor Šuker nije baš odisao zadovoljstvom, doduše, nije imao ni razloga, za Vatrene bi bilo najbolje da se utakmica mogla igrati, da je stadion bio pun, da su pobijedili i kao lideri skupine otputovali u Ukrajinu. Međutim, što se mora, mora se…

“Nemam što reći, pitajte one koje trebate pitati”, rekao je Šuker na pitanje novinara kako komentira prekid utakmice na Maksimiru i činjenicu da će se igrati u novom terminu. Podsjetimo, Davor Šuker nije samo legenda hrvatskog nogometa, on je ujedno i predsjednik HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.