Liga prvaka: Pašalićeva Atalanta dočekuje United, utakmica odluke za uzdrmanu Barcelonu

epa09535005 Manchester United's Marcus Rashford (R) scores the 1-2 goal during the UEFA Champions League group F soccer match between Manchester United and Atalanta BC in Manchester, Britain, 20 October 2021. EPA/Peter Powell

Utorak donosi osam ogleda četvrtog kola Lige prvaka. Započinju “uzvratne” utakmice, Pašalićeva Atalanta dočekuje United, a Barcelona će pod velikim pritiskom tražiti tri boda protiv Dinama iz Kijeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrto kolo od 18:45 otvaraju Malmö FF našeg povremenog reprezentativca Antonija Čolaka i Chelsea, za koji neće nastupiti ozlijeđeni Kovačić. Prošlo kolo momčad iz Londona bila je uvjerljiva 4:0. Druga utakmica u tom terminu je Wolfsburg – Red Bull Salzburg.

Najuzbudljiviji susret ovog kola je gostovanje Uniteda u Bergamu kod našeg Pašalića. Atalanta je prošlu utakmicu vodila 2:0, ali je momčad Olea Gunnara Solskjaera kreirala preokret u drugom poluvremenu. Manchester je lider skupine F, dok Atalanti trebaju bodovi večeras ako želi u daljnju fazu natjecanja.

U drugom susretu ove skupine sastaju se Villarreal i Young Boysi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini E Bayern je zadržao stopostotni učinak nakon tri kola, a večeras će tražiti nastavak tog niza protiv Benfice.

Druga utakmica ove skupine je gostovanje Barcelone kod Dinama iz Kijeva. Barcelona je promijenila trenera u odnosu na zadnji susret kada su se dosta namučili na svom terenu i slavili svega 1:0, a kako bi spasili sezonu večeras će morati uzet sva tri boda. Velika prednost za Barcelonu je povratak Dembelea nakon ozljede, ovo će mu biti prva utakmica sezone.

U preostala dva susreta četvrtog kola koja će biti odigrana večeras Juventus dočekuje Zenit, a Lille gostuje kod Seville, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.