Lijepo iznenađenje za nogometaša koji je dobio Dinamov poziv, a onda ga je zaustavila bolest

Foto: Snimka zaslona/Sportske novosti

Mladi nogometaš Sesveta, talentirani Sven Opačić, prije nekoliko mjeseci je dobio poziv da se priključi kadetskoj momčadi Dinama. Nažalost, ispriječila se teška bolest, koja je zaustavila jedan nogometni san samo nekoliko dana poslije sretne vijesti koja je stigla iz Maksimira. Naime, Sven boluje od Hodgkinova limfoma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brz oporavak te povratak Svenu su poželjeli igrači Dinama, navijači, suigrači i protivnici s nogometnog terena.
A Svena su u srijedu, na 17. rođendan na najljepši mogući način iznenadili suigrači i prijatelji iz MNK ‘Gospodari Svjetla’, pišu Sportske novosti.

Svenu su suigrači došli pod prozor te su zapalili baklje i zapjevali mu, uz želje da što prije ozdravi i vrati se na nogometni teren, kako onaj nogometni tako i onaj malonogometni.

Suze, smijeh i pregršt pozitivne energije koja će Svenu dati snagu u borbi s teškom bolesti i da 18. rođendan dočeka tamo gdje ga vuku snovi – u Dinamovu dresu u Maksimiru, zaključuju Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.