Lindsey Vonn se vraća utrkama Svjetskog kupa u St. Antonu

Foto: fah

Američka skijašica Lindsey Vonn (34) će se na utrke Svjetskog kupa vratiti krajme ovog tjedna u St. Antonu gdje skijašice voze spust i super G.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vonn je povratak utrkama potvrdila preko Instagrama i tako najavila nastavak borbe za ostvarivanjem rekordnog broja pobjeda u Svjetskom kupu. Dosada je ostvarila 82 pobjeda, a rekorder Šveđanin Ingemar Stenmark ih ima 86.

Amerikanku je ozljeda koljena u studenom na početku sezone odvojila od natjecanja. “Nije sve gotovo. Iza mene je šest teških tjedana, ali sada sam opet na skijama i veselim se novom početku. Vidimo se ovaj vikend u St. Antonu,” napisala je američka skijašica na svom Instagram profilu.

Organizatori utrka Svjetskog kupa u St. Antoni imaju problema pa su već otkazali prvi trening predviđen za četvrtak zbog velikih količina snijega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.