Lino Červar nakon velike igre Hrvatske protiv Srbije: ‘Pobjedu je ipak zasjenila Duvnjakova ozljeda’

Foto: fah

Obrana i tranzicija su najzaslužniji za našu pobjedu protiv Srbije, ali prava je šteta što se Domagoj Duvnjak ozlijedio, kazao je izbornik hrvatskih rukometaša Lino Červar nakon pobjede nad Srbijom (32-22) u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bili smo strpljivi, jaki u obrani i to nam se isplatilo. Srbija je od samog početka zaigrala vrlo disciplinirano, mi smo to prihvatili i sačekali trenutak kada smo se uspjeli odvojiti. Pobjeda je zaslužena i vrijedna, ali to je ipak samo jedna pobjeda, prva stepenica u našem naumu”, kazao je Červar, koji je kazao da Duvnjak ima ozljedom lista desne noge, koju je najbolji hrvatski igrač zaradio sredinom drugog dijela.

“Pobjedu je ipak zasjenila Duvnjakova ozljeda. Radi se o listu, a koliko je teška, znat ćemo tek nakon što obavi pregled. Mi smo ga taman željeli promijeniti trenutak prije ozljede, ali od velike buke u dvorani nismo uspjeli. Valjda je tako moralo bit”.

Hrvatska nakon Srbije igra u nedjelju protiv Islanda koji je s 24-22 slavio protiv Švedske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za mene je pobjeda Islanda ipak iznenađenje. Igrali su puno međusobnih utakmica i Šveđani su veliku većinu dobili, pa su ih valjda potcijenili. Islanđani su se ranno odvojili na veliku razliku, a Šveđani, koji su odlična reprezentacija, ali imaju problem s visinom, nisu to mogli dostići. Island je vrlo kvalitetan protivnik i morat ćemo se izuzetno dobro pripremiti za njih. Naravno, ttrebat će nam i podrška gledatelja kao što je to bila danas, a to znači nevjerojatna”, zaključio je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.