Livaja napušta reprezentaciju: Ovako je reagirao Dalić

Foto: fah

Marko Livaja odlučio je napustiti hrvatsku nogometnu reprezentaciju, priopćio je na svojem službenom Instagram profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu prenosimo u cijelosti:

– Nakon dugog razmišljanja donio sam odluku o odlasku iz hrvatske reprezentacije o čemu sam prije ove objave obavijestio Hrvatski nogometni savez. Izborniku i stožeru zahvalan sam na svom vremenu provedenom u reprezentaciji i priznanju kao igraču, a uvijek će mi posebno u srcu ostati bronca iz Katara i atmosfera koja je vladala među suigračima te radost u cijeloj državi i dijaspori koja je vladala zbog sjajnog uspjeha. Ponosan sam na svaki nastup za moju domovinu i želio bih da fokus i pozitiva budu usmjereni prema igračima, nadam se da će u miru i bez tenzija dočekati sljedeće bitne utakmice. Hvala svima na podršci, a reprezentaciji od srca želim sreću i uspjeh sada i u daljnjoj budućnosti, napisao je kapetan Hajduka.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Livaja (@livajamarko)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Zahvalni smo Marku’

Livaja je obavijestio predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Marijana Kustića,kako se oprašta od igranja za reprezentaciju.

– Marko je proteklih godina bio važan dio naše reprezentacije te me stoga ražalostila ova objava. No, razumijem razloge koje mi je Marko iznio u iskrenom razgovoru te stoga poštujem ovakvu odluku. Zahvalni smo Marku na doprinosu reprezentaciji u proteklom razdoblju, posebno u našem pohodu do bronce na Svjetskom prvenstvu, te mu želim svu sreću u nastavku klupske karijere.

Dalić: Poštujem njegovu odluku

Livaja je za reprezentaciju odigrao 21 utakmicu te je pritom zabio četiri pogotka, uključujući vodeći pogodak protiv Kanade na Svjetskom prvenstvu u Kataru gdje su Vatreni osvojili brončanu medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Žao mi je što je Marko donio ovakvu odluku, no razumijem njegovo razmišljanje. Poštujem takvu odluku, kao što sam poštovao i prethodne odluke kada bi se netko oprostio od reprezentacije. Marku zahvaljujem na svemu što je dao reprezentaciji, bio je važan dio naše brončane priče u Kataru te vjerujem da će mu to Svjetsko prvenstvo ostati među najdražim uspomenama u karijeri. Želim mu puno zdravlja i sreće privatno i profesionalno, poručio je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.