Livaja, Perišić i Gvardiol zamijenili brojeve na dresu reprezentacije

Foto: fah

U Hrvatskoj reprezentaciji odvile su se promjene brojeva na dresovima u kojima su neki igrači istrčali na Poljudu na otvaranju puta prema Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Broj šest, koji je dosad nosio Dejan Lovren, na leđima Josipa Šutala koji je dosad imao broj 24. Ivan Perišić više nema četvorku, već 14, a njegov stari broj nosi Joško Gvardiol. Broj 14 na Svjetskom prvenstvu u Kataru nosio je Marko Livaja, a on je na Poljudu istrčao s brojem 20.

Ipak, iza ovoga nema ništa spektakularno – Perišić je zatražio od Livaje za se mijenjaju za brojeve. Napadač Hajduka je na to pristao, ali nije htio biti napadač s brojem 4 na leđima, pa je onda mijenjao broj s Gvardiolom kako bi nosio 20, koji je ipak uobičajeniji kod ofenzivaca od četvorke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.