Livaja s dva sjajna gola za pobjedu Hajduka u Varaždinu

Foto: fah

U dvoboju 3. kola Prve HNL nogometaši Hajduka su u gostima svladali Varaždin s 2-0 (2-0). Oba pogotka za Splićane postigao je Marko Livaja (29, 45+3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varaždinci su puno bolje započeli i mogli su povesti da na vratima nije bilo mladog Hajdukovog vratara Karla Sentića.

Hajduk je poveo iz svoje prve ozbiljnije prijetnje kada je Livaja majstorskim i lukavim udarcem iz okreta iznenadio cijelu obranu Varaždinaca.

Livaja je svoju genijalnost pokazao i u sudačkoj nadoknadi, kada je odigrao dupli pas s Krovinovićem, a Hajdukova zvijezda potkopava loptu i znalački loba Zeleniku za 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodi Dinamo s devet bodova, Hajduk je drugi sa šest i utakmicom manje, a Varaždin šesti s tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.