Livaković: ‘Gvardiolu je samo nebo granica’

Neuruppin, 10.06.2024 - Konferencija za medije Hrvatske nogometne reprezentacije u Neuruppinu. Na fotografiji Dominik Livaković. foto HINA/ Daniel KASAP/ dk

Dominik Livaković prije Svjetskog prvenstva u kataru suočio se s negativnim mišljenjima dijela medija, koji su vratarsku poziciju okarakterizirali kao slabu točku Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da ih je Dominik demantirao, zbog čega danas više nitko ne pada na pamet dovoditi u pitanje njegove kvalitete.

“Ovo je moje treće veliko natjecanje u ulozi prvog vratara, s te strane mi je puno lakše u odnosu na prijašnja iskustva. Lakše ću se pripremati, puno manje misliti na neke nepotrebne stvari, znam na što trebam obratiti pozornost”, kaže Livaković kojega je uoči prijateljske utakmice s Portugalom u hotelu dočekao novi trener u Fenerbahčeu, veliki Jose Mourinho.

“Hvala mu što je došao do hotela, velika je čast biti s njim, jedan je od najvećih trenera svijeta, sretan sam zbog toga”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Livaković je također istaknuo hrvatske navijače koji su Vatrenima u Neuruppinu priredili sjajnu dobrodošlicu, piše HNS.

“Stvarno smo počašćeni, ali to se dalo i naslutiti u završnici Lige nacija, ali i prije u Beču. To nam je dodatni poticaj, dat ćemo sve od sebe na terenu”.

Daniju Olmu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Proveli smo nekoliko godina zajedno, sjajan je igrač i dečko. Povremeno se i čujemo, sretan sam što ću ga vidjeti”.

Jošku Gvardiolu

“Stvarno je najbolji obrambeni igrač, može igrat lijevog stopera, vjerojatno može igrati sve pozicije, zabija golove. Znam ga od prvog dana kad je došao u seniorski nogomet, drago mi je što sam prošao s njim te njegove početke, samo mu je nebo granica”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.