Liverpool ponudio 50 milijuna eura za Benzemu

Engleski nogometni premierligaš Liverpool ponudio je 50 milijuna eura Real Madridu za francuskog napadača Karima Benzemu (27), prenose engleski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool ove sezone ima velikih problema s realizacijom i Brendan Rodgers je krenuo u potragu za napadačem. Prvo ime na njegovoj listi želja je Benzema za kojeg se već mjesecima nagađa kako bi mogao napustiti redove europskog prvaka. Benzema je u Real stigao 2009. godine iz Lyona i u 259 nastupa zabio je 125 golova.

Liverpool se trenutačno nalazi na osmom mjestu engleskog prvenstva sa 28 bodova, čak 18 manje od lidera Chelsea. ‘Redsi’ su ove sezone zabili 26 golova, a prvi strijelac je Raheem Sterling sa četiri gola. Rodgers trenutačno u kadru ima šest napadača (Rickie Lambert, Daniel Sturridge, Fabio Borini. Samed Yesil, Mario Balotelli, Jerome Sinclair) koji su u prvenstvu zabili samo dva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.