Liverpool promašivao protiv Newcastlea i na kraju na Anfieldu osvojio tek bod

Foto: fah

Nogometaši Liverpoola nisu uspjeli danas doći do pobjede protiv Newcastlea na svom terenu, u sklopu 33. kola engleske prve lige, na Anfieldu su odigrali 1:1. Liverpool je previše toga promašio a da bi uopće zaslužio pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaća je momčad odlično otvorila susret te su poveli već u trećoj minuti nakon što se Mohamed Salah odlično snašao u kaznenom prostoru gostiju te je loptu zakucao u mrežu za vodstvo 1:0. Izgledalo je da će Liverpool lakoćom osvojiti tri nova boda, no nakon toga sve je bilo samo ne lako za momčad Jurgena Kloppa.

Domaći su do novog pogotka mogli u 27. minuti i to kada je Salah uposlio Manea koji je bio sam ispred golmana gostiju, umjesto da je pucao odlučio se na dribling i prilika je propala. Samo dvije minute nakon toga veliku je šansu imao Jota, no šutirao je pored gola s nekih desetak metara. Isti je igrač zaprijetio i desetak minuta kasnije, no Dubravka je bio siguran. U završnici prvog poluvremena portugalski nogometaš uspio je promašiti još jednu veliku priliku.

Svoju priliku na utakmici, jednu od rijetkih, ako izuzmemo izjednačujući pogodak, imao je i Newcastle, i to u 55. minuti preko Joelintona, ali gola nije bilo. Tri minute kasnije pokušao je Firmino na drugoj strani, ali ostalo je 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U završnici utakmice Liverpool je propustio još dvije prigode, najprije je u 74. minuti pucao Salah, da bi desetak minuta nakon toga Mane ponovo izašao sam ispred Dubravke, no vratar Newcastlea uspio je obraniti.

Kada se očekivalo da će svemu usprkos Liverpool pobijediti došlo je do drame, najprije je na 1:1 u 93. minuti Newcastle izjednačio golom Wilsona, ali VAR poništio ovaj pogodak, no tri minute kasnije spasa za Liverpool nije bilo. Nakon sjajne akcije lopta je došla do Wilocka koji je sjajno pogodio za konačnih 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.