Lokomotiva i Dinamo, te Slaven Belupo i Zagreb zamijenili domaćinstva

Zbog nepovoljne vremenske prognoze kojom se u narednim danima najavljuju oborine i mogućnost većih količina snijega u kontinentalnoj Hrvatskoj, Udruka klubova Prve HNL objavila je kako su se četiri kluba, Dinamo, Lokomotiva, Zagreb i Slaven Belupo, dogovorila o zamjeni domaćinstva na njihove dvije utakmice 20. kola koje su na programu ovoga vikenda, a povjerenik za natjecanje Josip Brezni tu je zamjenu odobrio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Slaven Belupo i Zagreb dogovorili su da se njihov međusobni susret u nedjelju u 17 sati igra u Zagrebu budući da je u Koprivnici teren za igru trenutačno prekriven snijegom. Ova zamjena mogla se dogovoriti i zbog činjenice da su Lokomotiva i Dinamo također dogovorili zamjenu domaćinstva pa će se umjesto na stadionu u Kranjčevićevoj ulici utakmica igrati u subotu u 15 sati na stadionu u Maksimiru gdje, u slučaju potrebe, postoje tehničke pretpostavke za grijanje terena.

Zbog ovih zamjena domaćinstava mijenja se i raspored odigravanja utakmica u 29. kolu koje je na rasporedu 18. travnja kada će domaćini biti Slaven Belupo i Lokomotiva”, objavila je Udruga prvoligaša na svojoj službenoj internetskoj stranici (prva-hnl.hr).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.