Loše vijesti: Napadač Hajduka Marko Futacs mora na operaciju koljena

Foto: Snimka zaslona

Hajdukov napadač Marko Futacs i najbolji strijelac Prve HNL u prošloj sezoni, morat će na operaciju prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena, koje je ozlijedio u nedjeljnom derbiju s Dinamom na Maksimiru, objavio je splitski prvoligaš na svojem službenom internetskom portalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klinička i dijagnostička obrada, koja je učinjena u ponedjeljak u Splitu, potvrdila je najgora predviđanja, nakon što je mađarski napadač na nosilima iznesen s maksimirskog travnjaka sredinom drugog poluvremena.

“Sve nas je u klubu rastužio taj događaj, znamo tko je Marko i koliko je puno u prošloj sezoni i na početku ove dao za Hajduk. Sigurno je da će Hajduk to znati cijeniti. Razmišljamo stoga i o tome da mu se ponudi novi ugovor već sada, jer niti u jednom trenutku ne smijemo zaboraviti da je Marko, i kao nogometaš i kao čovjek, dio nas”, izjavio je sportski direktor Hajduka Mario Branco.

Od slične se ozljede, zadobivene u travnju ove godine, oporavlja 35-godišnji legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović, koji se odlično oporavlja i planira povratak na travnjak do kraja 2017.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.