Loše vijesti za Dalića: Velika uzdanica Vatrenih stiže na okupljanje, ali nije siguran

Foto: fah

Ozljedama prorijeđena Hrvatska sprema se za Tursku u kvalifikacijama za Euro, a sljedeći ispit Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po jedan Latviji u Rijeci. Odlučujući Armeniji u Erevanu. I u zadnja tri kola Bundeslige redom je Andrej Kramarić zabijao Kölnu, Unionu i Borussiji. Reprezentativna devetka u opasnoj je formi, ali uoči gostovanja Hoffenheima kod Werdera za Zlatka Dalića stižu loše vijesti.

“Postoji još jedna loša vijest, a to je da Andrej Kramarić još nije počeo s treninzima ovog tjedna te je zbog ozljede bedra upitan za subotu”, rekao je Pellegrino Matarazzo, trener Hoffenheima.

Prema napisima njemačkih medija, Krama još uvijek vuče ozljedu zadnje lože, zbog koje je i zamijenjen potkraj susreta s Borussijom prošlog petka. Iz HNS-a su nam potvrdili kako će Andrej ipak u ponedjeljak doći na okupljanje Vatrenih, a zatim će se odlučiti kakvo je njegovo zdravstveno stanje i hoće li biti spreman za dvoboje s Turskom i Walesom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spreman će zato biti kapetan Luka Modrić, o čijem je statusu u Realu ponovno na današnjoj presici govorio Carlo Ancelotti. Na pitanje hoće li Luka otići iz Reala nazimu, dao je nedvosmislen odgovor.

“Apsolutno sam uvjeren da Modrić neće otići u siječnju. On smatra da je važan igrač za momčad i mi mislimo isto to. On je vrlo važan igrač za nas. On ne želi otići i mi smo vrlo sretni zbog toga.”

Potencijalni Kramarićev izostanak Daliću bi pak još teže pao jer na Tursku i Wales mora bez Petkovića i Perišića, a pitanje je hoće li ozljedu zaliječiti i Luka Ivanušec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poziv je naknadno dobio Nikola Moro, a Kramarićevom ozljedom otvara se mjesto u napadu za Marka Livaju i Petra Musu, piše dnevnik.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.