Lovren: ‘Moramo se probuditi, ne možemo čekati’

Foto: fah

Hrvatska je pobijedila Cipar na Rujevici 1:0 golom Marija Pašalića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nismo previše zadovoljni, ali gledajući Sloveniju i ovu utakmicu, naravno da je važnije imati ta tri boda u džepu. Moramo opet biti prema sebi kritični, jako smo udaljeni od naše forme, što je dobro i negativno, ima prostora za napredak, ali ne možemo čekati, čekati i tražiti formu. Moramo se probuditi”, rekao je za Novu TV Dejan Lovren.

Hrvatska je prekinula niz od četiri poraza u službenim utakmicama.

“Ima sigurno nešto i u tome, nije da smo donijeli neku pozitivu iz Lige nacija. Velika je razlika protiv kojih smo ekipa igrali u tom natjecanju u odnosu na one s kojima igramo sada u kvalifikacijama za SP. Fali nam to nešto, neka završnica, ali vjerujem u ovu ekipu. Bit će bolje, moramo dalje”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malta je iduća utakmica, već u utorak.

“Dat ćemo sve od sebe, bitna su nam tri boda, nije bitno je li to lijep nogomet ili nije. S našom kvalitetom moramo bolje igrati, stvarati više akcija i, naravno, na kraju uzeti tri boda”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.