Lovren: ‘Nemamo se čega plašiti, u Rim ne idemo na izlet, već u novu bitku’

Foto: snimka zaslona

Dejan Lovren nakon pobjede Liverpoola nad Romom rekao je da su odigrali odličnu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Eto, sada nam je baš na treningu menadžer Jürgen Klopp kazao “nisam zadovoljan što smo primili ta dva pogotka u završnici susreta, ali ovo je najbolja utakmica koju smo odigrali ove sezone”. Istina, zaista smo odigrali najbolje, pokazali smo cijelom svijetu da možemo “, kaže stoper Vatrenih nakon velike partije njegove momčadi za Sportske novosti.

Roma je u četvrtfinalu učinila čudo i pobijedila Barcelonu.

“Mi, kao prvo, nismo Barcelona! Drugo, učimo na tuđim pogreškama. Mi se na rimskom Olimpicu sigurno nećemo braniti, nema šanse. Liverpool i u Rimu ide na pobjedu! Isti stav imali smo i protiv Manchester Cityja u četvrtfinalu. Nakon onih 3:0 na Anfiled Roadu u prvoj utakmici rekli smo da na Etihad idemo po trijumf. To je, naime, filozofija Liverpoola, uvijek jurišamo po trijumf. Nećemo ništa čekati na Olimpicu, nego ćemo tražiti pogotke, novu pobjedu. Nema ničeg goreg nego kad čekaš, braniš rezultat iz prve utakmice. Tada ćeš gotovo uvijek – izgubiti. Mi smo momčad koja se nema čega plašiti, u Rim ne idemo ništa čuvati, ne idemo na izlet, već u novu bitku”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.