Lovren otkrio: “Spremni smo za velike stvari!”

lovrena
Foto: snimka zaslona

Hrvatska je pobijedila Rusiju 1:0 i plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Katar. Vatreni su dominirali i zasluženo slavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve od sebe je dao i Dejan Lovren koji je za Novu TV otkrio kako je bilo igrati na natopljenom terenu zbog kiše.

”Zasluženo, od prve minute smo to pokazali, vjeru i borbenost smo pokazali. Jedna od najboljih utakmica što se tiče borbe, makar po užasnom terenu, nismo im dali ni sekunde odmora. Bio je trenutak kad ćemo zabiti gol.

Užasno je, čim smo vidjeli, one prve dvije lopte, pitali smo se, što je ovo, ali pokazali smo karakter i znanje po ovim uvjetima, htio bih čestitati svim navijačima, s njima je bilo puno lakše”, rekao je Lovren pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Neću zadirkivati Ruse, uvijek moram imati respekt prema njima, moglo je biti obrnuto. Spremni smo za velike stvari, mi smo ekipa koja sama sebi zakomplicira život, to volimo, ali najjači smo kad je najpotrebnije. Kad nas svi guraju prema dnu, mi smo jaki u glavama.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.