Lovren poručio srpskom igraču nakon što ga je kamera ulovila kako glumi: ‘Što glumiš na podu?’

Foto: Snimka zaslona

Kako smo već pisali srpski nogometaš Marko Grujić, inače vezni igrač Liverpoola koji se nalazi na posudbi u Portu, postao je na društvenim mrežama popularan ponajprije zbog svoje sklonosti glumi i glumatanju. Naime, simulirao je i glumio u završnici uzvrata osmine finala Lige prvaka Juventus – Porto u Torinu. Njegov Porto je prošao u četvrtfinale, a kamere su vrlo dobro uhvatile Grujićevu glumu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalci su s igračem manje očajnički protiv Juventusa kako god su stigli i na koji god su način stigli krali vrijeme, što im je na kraju i uspjelo s obzirom da su porazu unatoč prošli zbog gola više u gostima. Grujić je u igru ušao u 90. minuti, a pred kraj produžetaka se probio po desnoj strani, izborio se za prekršaj, nakon prekršaja se valjao pola minute pokušavajući ukrasti što više vremena. Kako smo već spomenuli kamera ga je uhvatila kako s osmijehom nesportski glumata.

Nakon što je srpski nogometaš na Instagramu odlučio proslaviti prolaz Porta u srazu s Juventusom javio mu se hrvatski reprezentativac i bivši suigrač iz Liverpoola Dejan Lovren, koji mu je poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

“Halo, šta glumiš tamo na podu? Joj, kako su te lijepo ulovili. Gazi brate i sretno.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.