Lovren potpisao ugovor života: Danas sam najsretniji na svijetu!

Foto: Twitter

Dejan Lovren potpisao je novi ugovor s Liverpoolom po kojem će zarađivati 100.000 funti tjedno. Ugovor ga veže na nove četiri godine s engleskim velikanom uz mogućnost produljenja na još jednu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac imao je ugovor do 2019. godine. Liverpool je tako nakon Coutinha, Gomeza i Lallane produljio s još jednim vrlo bitnim igračem, tako da se očekuje uspjeh momčadi.

“Već sam u nekoliko navrata isticao koliko sam sretan ovdje. Istina, bilo je teško na početku, ali ja želim još puno napredovati i pokazati svoju kvalitetu”, rekao je nedavno Lovren.

“Danas sam najsretniji na svijetu. Moj san se nastavio ostvarivati. Ovo je stvarno poseban dan za mene i moju obitelj. Želim istaknuti kako Liverpool ovdje definitivno nije kako bi samo igrao utakmice i vrtio se oko sredine ljestvice. Imamo fantastičnog menadžera i ovu sezonu želimo završiti s mjestom za Ligu prvaka, dat ćemo sve od sebe za to, a onda sljedeće sezone napasti i više od toga. Od trenutka kada je Jürgen došao na klupu promijenio me u toliko različitih stvari, ali ne samo mene već metalitet skoro svih igrača. Radimo izrazito kvalitetno i naporno i to će se itekako osjetiti već sljedeće sezone”, rekako je Lovren nakon potpisivanja ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Niti jednog ternutka nisam prestao vjerovati u ovu momčad i svi vjerujemo u sebe. To je velika razlika koju nam je Jürgen donio. Trenuci kao onaj moj gol protiv Borussije Dortmund su nezaboravni i ostat će zauvijek u mom, ali i u sjećanju svih navijača Liverpoola. Ja osobno želim ostati zapamćen kao igrač koji je baš uvijek davao apsolutno sve u borbi za ovaj klub”, poručio je za kraj 27-godišnji Dejan Lovren.

“Lovren je izvanredan igrač i vjerujem kako za njega tek dolaze najbolji igrački dani. On ima apsolutno sve što moderan obrambeni igrač treba imati. Dejan je izrazito bitan za našu svlačionicu i novi ugovor kojim se na toliko godina veže uz Liverpool je uistinu sretna vijest. Mi želimo graditi ovu momčad oko velikog talenta koji posjedujemo i želimo zadržati našu jezgru”, poručuje Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.