Löw ostaje njemački izbornik do 2020.

Foto: fah

Njemački izbornik Joachim Löw produljio je ugovor s Njemačkim nogometnim savezom (DFB) na još dvije godine, do 2020., objavio je u ponedjeljak DFB.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loew vodi ‘mannscchaft’ od 2006. i zajedno su osvojili naslov svjetskog prvaka 2014. te su stigli najmanje do polufinala na zadnja dva velika natjecanja, pobijedivši u 94 od 141 utakmica.

Prijašnji ugovor 56-godišnjeg Loewa i DFB-a trajao je do SP-a 2018. u Rusiji, a prema novom, on će njemačku reprezentaciju voditi i na Europskom prvenstvu 2020.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.