Nijemci traže novog izbornika, onog kojeg žele ne mogu dobiti?

Foto: fah

Prema svemu sudeći uspješni njemački izbornik, koji je s nacionalnom momčadi osvojio 2014. u Brazilu svjetski naslov, Joachim Low, odlučio je napustiti mjesto izbornika nakon Europskog prvenstva ovog ljeta. Nijemci, dakle, traže novog izbornika, a ovaj 61-godišnji stručnjak tako će nakon 15 godina otići sa klupe Elfa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački mediji pišu kako bi DFB najradije angažirao super uspješnog trenera Bayerna Hansija Flicka, iako se u tom kontekstu spominjalo i Jurgena Kloppa, aktualnog trenera Liverpoola. Inače, Filick je jako dobro upoznat s radom u reprezentaciji jer je od 2006. do 2014. bio pomoćnik Lowu i mnogi smatraju da je upravo on taj koji je zaslužan za sve uspjehe reprezentacije Njemačke, iako su takve tvrdnje pomalo nepravedne prema Lowu.

Međutim, postoji jedan ozbiljan problem, naime, čak i ako bi trener Bayerna pokazao zanimanje za preuzimanje reprezentacije DFB nikada ranije nije isplaćivao odštetu za dolazak trenera u reprezentaciju i nemaju namjeru to ni sada učiniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.