Luis Suarez o prvaku Europe: ‘Svi su htjeli igrati protiv Chelseaja jer su mislili da su slaba momčad’

Foto: fah

Nogometaši Chelseaja iznenadili su ove sezone brojne ljubitelje nogometa. Naime, nakon ne baš blistave sezone dolaskom njemačkog stručnjaka Thomasa Tuchela prije nekoliko mjeseci dogodio se preokret. S vremenom je londonska ekipa igrala sve bolje, Chelsea je osvojila Ligu prvaka, u finalu su svladali favorizirani Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, čelnici Chelseaja uručili su otkaz Franku Lampardu, a na klupu je sjeo Tuchel, koji je nešto prije toga dobio otkaz u francuskom PSG-u. Bio je to jedan, pokazalo se, sjajan potez čelnika londonskog kluba. Novi je trener, kako smo već pisali, preporodio plave iz Londona, koje su do tada mnogi smatrali ”slabom momčadi”, većina je baš njih željela za protivnika u Ligi prvaka.

Jedan od njih bio je i nogometaš Atletico Madrida, novog prvaka Španjolske, Luis Suarez. Sjajni Urugvajac je pred osminu finala govorio o Chelseaju. Atletico i Chelsea igrali su u ovoj fazi, a Chelsea je lakše od očekivanja prošao do četvrtfinala.

Luis Suarez je tada govorio o ambicijama svog Atletica te je potpuno podcijenio Chelsea, no sada je priču, dakako, promijenio te smatra kako njegov Atletico iduće sezone može biti iznenađenje kao što je Chelsea ove iznenadio gotovo sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ambicije ne prestaju i zašto ne sanjati o Ligi prvaka? Pa, pogledajte Chelsea s kojim je svaki klub htio igrati u nokaut fazi jer su smatrali da su slaba ekipa, a na kraju su osvojili ovo natjecanje”, rekao je Suarez.

Podsjetimo, Luis Suarez je imao sjajnu sezonu u Atleticu, a nakon što ga je Koeman potjerao iz Barcelone, tijekom koje je postigao 21 pogodak i svoj je klub vodio do naslova prvaka u Španjolskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.