Luka Cindrić prisjetio se finala Eura: ‘Da im je bilo pomoći samo deset minuta… jadan sam bio i lud od svega’

epa08160587 Croatia's Luka Cindric celebrates after winning the semi final match between Norway and Croatia at the Men's European Handball Championship in Stockholm, Sweden, 24 January 2020. EPA/Erik Simander SWEDEN OUT

Luka Cindrić igra za prvaka Španjolske, pobjednika Kupa Asobal,Kupa kralja i Superkupa, pobjednik Super Globea, sudionik F4 Lige prvaka s Barcelonom, nominiran od EHF-a za najboljeg srednjaka najjačeg europskog klupskog natjecanja… No, nije ga bilo u reprezentaciji u završnici Eura u siječnju, baš kao i godinu prije u Njemačkoj i Danskoj na SP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam kako bih to nazvao, jer to prije nisam nikad ni vidio, ni za to čuo, ni doživio. Kada se dogodilo mislio sam da je neko obično iskrenuće gležnja. Protiv Srbije sam krivo stao, gležanj se iskrenuo, mišić se počeo grčiti. Ne znam, neka ovojnica… Prošlo je, a onda protiv Njemačke, dvaput isto i ponovo isti problem. Ne možeš ništa, ni potrčati, ni promijeniti pravac. Noga kao blokirana. Nakon Njemačke su me čak vodili u bolnicu, neki su doktori predlagali u Austriji i operaciju, ali ja nisam dao ni slučajno, pobjegao sam doslovno iz bolnice. I pokazalo se da sam bio u pravu, jer nakon svih pregleda po povratku u Barcelonu koja ima sjajnu liječničku službu, rekli su mi da tu samo mirovanje može pomoći. Tako sam malo mirovao, prestalo je grčiti mišić i više se ne javlja, niti ima posljedica”, opisuje za Sportske novosti.

Bismo li osvojili zlato da je mogao igrati finale?

“Teško je dokazivo, ali ako Španjolci to kažu, onda nema smisla da mi kažemo drugačije. Dečki su bili fenomenalni, Dule i Kara su vukli cijeli turnir. Da im je bilo pomoći samo deset minuta… Jadan sam bio i lud od svega, baš šteta, ali dobro nismo odustali. Imamo mi jako dobru reprezentaciju. Zadnja tri natjecanja stalno nam netko ispadne. Valjda će se i to poklopiti”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.