(VIDEO) Luka Ivanušec i službeno u Dinamu

Foto: Snimka zaslona

Hrvatski nogometni prvak Dinamo u ponedjeljak je na svojem službenom Facebook profilu objavio dovođenje talentiranog 20-godišnjeg veznjaka Luke Ivanušeca, dosadašnjeg člana Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kratkom videu koji je objavljen vidi se kako je Ivanušec u Dinamovom dresu u društvu predsjednika kluba Mirka Barišića pozdravio navijače koji su stigli na druženje s igračima u klupskom fan shopu u Jurišićevoj ulici u središtu grada uoči prve utakmice 4. pretkola Lige prvaka protiv Rosenborga koja je na rasporedu u srijedu u Zagrebu.

Vrijednost transfera procjenjuje se na tri milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivanušec je dosada upisao dva nastupa za hrvatsku reprezentaciju, oba u siječnju 2017. godine na China Cupu na kojem je igrala momčad sastavljena od igrača iz HNL-a, a u utakmici protiv Kine je bio i strijelac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.