Luka Jović hvali Niku Kovača: ‘Zbog njega sam bolja osoba i bolji igrač’

Foto: fah

Novi igrač Real Madrida, Luka Jović, hvali hrvatskog stručnjaka Niku Kovača. Pod njim je eksplodirao u Eintrachtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije mi na treninzima dao ni minute odmora. Uvijek je tražio više od mene. Jako sam mu zahvalan, bio je vrlo važan trener za mene. Zbog njega sam bolja osoba i bolji igrač”, ispričao je.

“Kao 15-godišnjak sam igrao protiv tri godine starijih. Oni su zabijali i 40 golova po sezoni. Fizička snaga mi je tada pomogla da se dokažem, ali danas kao igrač volim jednostavne stvari. Volim koristiti glavu, a snagu koristim samo kada se ne mogu dokazati svojom glavom”, istaknuo je, prenose 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.