Luka Modrić ima svo pravo na svoje dojmove, već 18 godina igra za Vatrene

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija dobila je novi dres u kojem će Vatreni, između ostaloga, igrati na Europskom prvenstvu ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić gostovao u Dubaiju

Na predstavljanju nije bio najbolji hrvatski nogometaš svih vremena i kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić. Naime, legendarni kapetan gostovao je u Dubaiju, a tamo je bio najveća zvijeza te prvi govornik sportskog dijela programa 13. izdanja Sharjah Ramadan Majlisa.

Posve logično, Modrić je jedan od najboljij veznjaka dvadeset i prvog stoljeća te 2018. godine i najbolji nogometaš svijeta. Osvajač srebra i bronce na svjetskim prvenstvima.

Vatreni u Egipat

Vatreni su se okupili prije dva dana u Zagrebu uoči odlaska u Egipat. Podsjetimo, u Egiptu će u subotu igrati protiv Tunisa u sklopu priprema za Euro u Njemačkoj. Dakako, radi se o prijateljskom turniru na kojem će izbornik Zlatko Dalić imati prigodu za podrobniji uvid u stanje reprezentativaca te uigravanje momčadi s obzirom da se Europsko prvenstvo vrlo brzo približava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Tunisa Hrvatska će, ovisno o ishodu, igrati za prvo ili treće mjesto protiv Egipta ili Novog Zelanda. Ne treba ponavljati, kvalitetom izabranici Zlatka Dalića sasvim sigurno ispred svih su na ovom turniru.

Modrić i kritike navijačkog puka

No vratimo se okupljanju Vatrenih, predstavljanju nove garniture dresova koje je dio navijača dočekao ” na nož ”, odnosno s dosta oštrih kritika. Novi izgled hrvatskih dresova za predstojeći Euro komentirao je kapetan Modrić.

‘Iznimno mi se sviđa vidjeti ovaj novi dres uživo. Dopada mi se i atraktivan dizajn pričuvnog dresa koji me vraća u ’98., na legendarne Vatrene koji su postali inspiracija mnogim mladim nogometašima, pa tako i meni”, rekao je Luka na HNS-ovoj službenoj web stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio navijača, kako smo već spomenuli, razočaran je izgledom novog hrvatskog dresa, i ima to pravo biti. Neki čak ironično poručuju Luki da trepne ako su ga oteli.

Naravno, Luka Modrić, nogometaš s iznimnim iskustvom, s gotovo 39 godina na leđima, s velikim zaslugama za senzacionalne uspjehe naše reprezentacije, ima pravo na svoje dojmove. Godine igranja za Vatrene mu to pravo daju, Luka Modrić u hrvatskom dresu igra od davne 2006. godine, od utakmice protiv Argentine i pobjede 3:2. Bio je to prijateljski susret u Baselu, a za HRT je utakmice u to vrijeme komentirao Igor Štimac, kasniji izbornik Vatrenih. Jasno vam je onda koliko je vremena prošlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.