Luka Modrić priznao što sanja: ‘Bilo bi nevjerojatno podići pehar kao kapetan’

Foto: fah

Hrvatska je u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji, a kapetan Luka Modrić priznao je za službenu stranicu Fife kako sanja o podizanju pehara prvaka svijeta kao kapetan hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Još od 2008. godine nikad nismo nikog pobijedili u nokaut fazi i bilo je jako bitno da to skinemo s leđa. U reprezentaciji sam deset godina i imali smo nekih nesretnih poraza, poput onih protiv Turske i Portugala. Trebalo nam je malo sreće i mislim da smo je zaslužili”, rekao je Modrić.

“Velika je privilegija biti na SP-u, igrati za reprezentaciju prava je čast i užitak, ali osvojiti Svjetsko prvenstvo s Hrvatskom je nešto gotovo nezamislivo. Bilo bi nevjerojatno podići pehar kao kapetan”, poručio je Luka, koji zna da nije lako doći do toga.

“Očekujemo da će Rusija igrati slično kao protiv Španjolske. Vole igrati na kontre, mnogo trče i dobru su organizirani. Zaslužili su biti u četvrtfinalu i sigurno će pokušati proći dalje. Suočiti se s Rusijom i njezinim navijačima bit će spektakularno”, zaključio je Luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.