Lukša Jakobušić najavio gašenje druge momčadi Bijelih

Foto: fah

Lukša Jakobušić objavio je gašenje druge momčadi Bijelih na kraju ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prije pet dana smo zatražili ukidanje Hajduka II. Troškovi su godišnje 10,9 milijuna kuna. Tu su i plaće, putovanja… Dio troškova zbog ugovora ćemo imati i do ljeta sljedeće godine. Iza te odluke je stajala analiza Akademije. Trenutno je 41 igrač u kadru Hajduka II. Po izvještaju šefa Akademije pet igrača bi se na ljeto trebalo priključiti seniorima. Za 17 igrača planiramo posudbu u prvu i drugu ligu, da vidimo jesu li za Hajduk koji se bore za naslove. Za peto mjesto su svi, ali za Hajduk koji se bori za naslove su trenutno tu samo njih pet da budu u konkurenciji, Njih 17 će ići na posudbe, a sa 19 igrača ćemo ići na raskid ugovora. Možda u svoj toj selekciji najviše trpi trener Hajduka II Goran Sablić. Ušli su igrača u zonu komoda, dobro im je, možda i od tih 17 ili 19 bude dobrih igrača, pogriješit ćemo sigurno, ali onda kada izađu iz ovog ugodnog okruženja. Želimo klubovima partnerima dati pet-šest igrača, za klubove prve lige tražili bismo klub partner u okruženju, već smo u razgovorima”, objavio je Jakobušić, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.