Maccabi, Panathinaikos i Efes izborili četvrtfinale Eurolige

Foto: fah

U susretu posljednjeg 14. kola E skupine TOP 16 Maccabi je u direktnom okršaju za prolaz u Berlinu pobijedio Albu 73-64. Kod domaćina najefikasniji su bili naš Leon Radošević, Jamel McLean i Alex Renfroe sa po 10 koševa, dok je Marko Banić dodao devet koševa i četiri skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izraelci su pobjedom u Berlinu otvorili vrata prolaza i Panathinaikosu koji je u zadnjem kolu izgubio u Beogradu od Crvene zvezde 68-69

Efes je prolaz tražio protiv Fenerbahčea. Nije uspio pobijediti, ali je ipak prošao dalje. Fener je slavio 83-72. Domaćine su do pobjede predvodili Andrew Goudelock sa 24 i Bogdan Bogdanović sa 17 koševa. Kod Efesa najefikasniji su bili Birkan Batuk sa 12, te Nenad Krstić i Stratos Peperoglou sa po 11 koševa. Hrvatski košarkaš Dario Šarić za 13 minute je zabio samo jedan koš uz sedam skokova, dok je Amerikanac s hrvatskom putovnicom Dontaye Draper zabio devet koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.