Magic Johnson nakon Crne Gore došao u Dubrovnik i oduševio se

Foto: Twitter

Legendarni košarkaš Magic Johnson nalazi se u Dubrovniku. Kako se vidi iz objave na društvenim mrežama večerao je u jednom restoranu i uživao u pogledu na Lovrijenac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pogled je bio spektakularan, a hrana nevjerojatna. Iza nas je tvrđava Lovrijenac gdje su se snimale Igre prijestolja”, napisao je Johnson u opisu objave.

Legendarni košarkaš je također 2020. i 2021. godine ljetovao u Dubrovniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije posjeta Dubrovniku sa suprugom je boravio u Crnoj Gori.

“Uzbudljivo je kad Cookie i ja istražujemo novu zemlju, a ova Crna Gora je spektakularna! Ovo je naš prvi put u ovoj zemlji, prekrasna je i luksuzna”, napisao je tada na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.