Majer osigurao mladoj hrvatskoj reprezentaciji tri vrijedna boda u Grčkoj

Foto: HNS

Mladi Vatreni uspješno su nastavili svoj lov na plasman na Europsko prvenstvo sljedeće godine – u gostima su svladali Grčku 1:0, a do kraja kvalifikacija preostala su im još dva susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon uvjerljivih 10:0 u Zagrebu protiv San Marina, izabranici Igora Bišćana drugi su listopadski kvalifikacijski dvoboj odigrali u Ateni, na gostovanju kod Grčke, koju su u rujnu u Varaždinu svladali 5:0.

U novom je okršaju presudio jedan pogodak, a postigao ga je Majer u 27. minuti, spretnom reakcijom nakon ubačaja upornog Šutala s desne strane terena.

Hrvatska je do kraja utakmice sačuvala svoje vodstvo, uz nekoliko poluprigoda i za drugi pogodak. Grčka je uputila svega četiri udarca prema Šemperovim vratima – samo dva u okvir vrata – dok je Hrvatska imala 14 pokušaja te osam udaraca iz kuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kasnijem terminu u Skupini 4 sastaju se Litva i Češka te San Marino i Škotska, a Hrvatska natjecanje nastavlja 12. studenoga na gostovanju kod Škotske, dok će kvalifikacije zaključiti 17. studenoga, kada dočekuje Litvu.

Kvalifikacije za EP U-21, Skupina 4:
1. Hrvatska 16 (8)
2. Češka 15 (8)
3. Škotska 14 (7)
4. Grčka 13 (8)
5. Litva 7 (7)
6. San Marino 0 (8)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.