Lloris uoči susreta s Hrvatskom: ‘Povratak Modrića će promijeniti odnose’

Foto: fah

Sutra francuska nogometna reprezentacija gostuje na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ispred nas je velika utakmica. Hrvatskoj je to zadnja prilika da se vrati u igru za prvo mjesto, a mi očekujemo pozitivan rezultat. Bit će to velika utakmica”, kazao je vratar francuske reprezentacije Hugo Lloris uoči sutrašnjeg maksimirskog ogleda u Ligi nacija.

“Nogomet se igra radi navijača i raduje me njihov povratak na tribine, bez obzira na njihov broj. Uvijek me raduje kada igramo pred navijačima”, dodao je.

“Modrićev povratak će promijeniti odnose, on je važan igrač za Hrvatsku. Naš protivnik voli držati loptu i očekujem veliku bitku na sredini terena,” kazao je Lloris.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.