Majka Novaka Đokovića: Moj sin je tenisač, nije političar, nije kriminalac, nije ubojica…

Foto: snimka zaslona

Majka Novaka Đokovića, Dijana, izrazila je zabrinutost zbog sina kojeg i dalje mogu deportirati iz Australije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čitam novine i vidim da postoji mogućnost da ga deportiraju. Zabrinuta sam. Svi se molimo da ostane tamo i igra. Nemojte ga izbaciti. On je tenisač. Nije političar, nije kriminalac, nije ubojica. Ne znam zašto je problem ako se ne želi cijepiti. To je njegov izbor. Možete ga progoniti i stvarati mu pritisak da to učini… Možete svaki dan raditi PCR test ili što god želite i vidjet ćete da je zdrav. Dakle, u čemu je problem?” rekla je.

Rekla je to u razgovoru za Channel Seven, te je dodala kako ne razumije kako netko može deportirati prvog tenisača svijeta i napominje da čak ni ona kao majka nije mogla tjerati Novaka da se cijepi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.