Maksimir rasprodan uoči spektakla protiv Španjolske, Vatreni će imati sjajnu podršku…

Foto: fah

Bliži se spektakl na Maksimiru, utakmica 3. kola Lige nacija protiv izuzetno jake reprezentacije Španjolske koja je u prvoj utakmici u Elcheu deklasirala Hrvatsku sa čak 6:0 i tako joj nanijela najteži poraz u povijesti. Utakmica protiv Španjolske na rasporedu je u četvrtak 15. studenog s početkom u 20:45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je izvijestio HNS ulaznica u prodaji više – nema. Drugim riječima, vlada veliko zanimanje za maksimirski spektakl, u kojem Vatrenima treba pobjeda kako bi ostali u igri za prvo mjesto u skupini.  Spomenimo kako je u ponedjeljak 12. studenog HNS zbog velike potražnje ulaznica aktivirao i dodatnu tribinu Zapad gore, no, samo dan kasnije sve su ulaznice planule. Mnogi žele još jednom uživo pozdraviti svjetske doprvake.

Dakle, na blagajnama će se tako u predviđeno vrijeme, svakim danom od 12:00 do 18:00 sati, moći još samo preuzeti ulaznice kupljene putem internetske prodaje.

Nakon Španjolske na Maksimiru Hrvatska gostuje na Wembleyju protiv Engleske, to je utakmica koju Vatreni, bez obzira na rezultat iz Maksimira, moraju dobiti ako žele ostati u najvišem razredu Lige nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.