Mamić i Ademi najavili Floru: Favoriti smo, ali nema “lako ćemo”

Zagreb, 30.09.2020. -Održan je trening i tiskovna konferencija Dinama pred utakmicu play offa UEFA Europa lige protiv estonske Flore iz Tallinna.Na slici Arijan Ademi i Zoran Mamić . foto HINA/ Tomislav PAVLEK/tp

Trener i kapetan Dinama, Zoran Mamić i Arijan Ademi, najavili su na konferenciji za novinare u šatoru ispod zapadne maksimirske tribine sutrašnju utakmicu za plasman u Europsku ligu s Florom iz Talinna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ono što smo propustili je iza nas. Momčad je svjesna, i to ne treba kriti, da je Dinamo apsolutni favorit, ali i da moramo respektirati protivnika. Vidjeli smo i u Mađarskoj što je nogomet, što se desi kad ne koristiš svoje šanse. Radi se o protivniku koji je, kao i Dinamo u Hrvatskoj, dominantan u svojoj ligi i koji igra ofenzivan nogomet. No, ovo je drugi nivo i očekujem drugačiju Floru, onoliko koliko im mi dozvolimo. Taktički su dobro obučeni, dobri su u prekidima i na to moramo obratiti pažnju, najavio je Mamić dvoboj s Florom.

O ozlijeđenim igračima Mamić kaže:

– Nema izlijeđenih, mogu izvesti formaciju za koju očekujem da će odraditi posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što kapetan Arijan Ademi misli o sljedećem europskom protivniku?

– Nema lako ćemo. Veliki je ulog u ovoj utakmici i trebamo pobijediti. Moramo ući sto posto unutra i plasirati se u Europa ligu. Nema unaprijed dobivenih utakmica, pa tako nije ni ova. Mi jesmo favoriti, ali to moramo dokazati sutra na terenu, kaže kapetan.

O eventualnim prinovama do kraja prijelaznog roka Dinama trener je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Prijelazni rok još nije konačan, otvoren je, kod nas i duže nego u nekim dijelovima Europe. Sigurno će biti nekih noviteta, ali kakvih i kada bit ćete na vrijeme obaviješteni.

O transferu Gvardiola u Leipzig :

– Što se Gvardiola tiče, Dinamo je napravio fantastičan posao. Detalje ugovora nije potrebno niti ih treba iznositi. Bitno je da Joško ostaje Dinamov igrač do daljnjega, da li će to biti do siječnja ili do srpnja, o tom potom, no on je registrirani igrač Dinama i tako će biti do sljedećeg prijelaznog roka. Sutra će igrati, ali ne zbog nekog bonusa, nego zato jer on to zaslužuje, zaključio je Mamić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.