Mamić najavio zamjenu domaćinstva s Tottenhamom

Foto: fah

Nogometaši Dinama upisali su pobjedu u 23. kolu Prve HNL protiv Slaven Belupa 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čestitke momčadi na zadnjih pola sata, tu smo bili dosta dobri i zabili te golove. Zabrinjava prvih pola sata kada smo bili bez ritma, konkretnosti i to se ne bih smjelo događati. Moramo biti puno bolji. Rotirali smo momčad, neki su iskoristili tu priliku, neki nisu, rekao je trener Dinama Zoran Mamić nakon utakmice.

Komentirao je Mamić i sljedeći izazov za Modre u Europskoj ligi – Tottenham, koji je danas uvjerljivo slavio u Premier ligi.

– Tottenham je Tottenham sa svim svojim igračima, prema naprije su fantastični. Bale, Son, Kane…Kada vidite ta imena, ledi vam se krv, ali mi imamo sampouzdanja i pripremit ćemo se za tu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je ždrijebom u prvoj utakmici Dinamo trebao biti domaćin, doći će do promjene.

– Što se tiče zamjena domaćinstava, trebalo bi je biti. Sutra tijekom dana će to biti potvrđeno, dakle prva utakmica će biti u Londonu, zaključio je Mamić.

Trener Slaven Belupa Tomislav Stipić čestitao je Dinamu, istaknuo je da nije bezveze najbolji klub u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Prije svega čestitam Dinamu na pobjedi i veliki naklon i veličanje što su Zoran i cijela obitelj postigli s Dinamom. Gledali smo uzbudljivo poluvrijeme s mnogo tranzicija. U šest dana imamo tri utakmice tako da smo malo raspodijelili snage i to što smo mogli dobro smo odradili, rekao je Stipić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.