Mamić: Najveća nagrada igračima je pobjeda

Ne želim razgovarati o premijama, najveća nagrada igračima je pobjeda, kazao je uoči sutrašnjeg uzvratnog dvoboja 3. pretkola Lige prvaka protiv Aalborga na Maksimiru trener zagrebačkoga Dinama Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je u prvoj utakmici u Danskoj pobijedio s 1-0, ali trener Mamić upozorava da zagrebačku momčad čeka teška utakmica.

“Čeka nas utakmica koja nam garantira jesen u Europi. Svjesni smo važnosti i značaja kao i rezultata iz prve utakmice, ali i kvalitete koju Aalborg ima. Od prve minute moramo biti puno bolji nego u Danskoj da bi ostvarili rezultat koji želimo. Koncentracija je maksimalna i želimo se što bolje pripremiti”, kazao je Mamić koji je pohvalio igru Danaca.

“Ponavljam, čeka nas opasan, ali i neopterećen protivnik jer oni puno laganije i realnije proživljavaju neuspjehe. Takve momčadi su jako opasne, a uigranost im je najveća kvaliteta. Dosta dugo igraju zajedno i to se vidi po šablonama u igri. Mi nismo tako uigrani, ali imamo što imamo i želja nam je što prije se uigrati i biti bolji”, zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Dinama Duje Čop također je svjestan važnosti utakmice u srijedu koja Dinamu garantira jesen u Europi.

“Čeka nas teška utakmica i možda jedna od najbitnijih jer prolazom osiguravamo skupine europskog natjecanja. Jedva čekamo utakmicu, bit će teško, ali mislim da smo spremni”, rekao je Duje Čop koji Aalborg dočekuje nakon sjajne igre i hat-tricka protiv Zadra.

Utakmica Dinamo – AAlborg započinje u srijedu u 20.45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.