Mamić: Politika me nikada nije zanimala, u HDZ-u sam prepoznao neka svoja životna načela

Foto: fah

Zdravko Mamić za Sportske novosti progovorio je i o politici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Politika me nikada nije zanimala, u HDZ-u sam prepoznao neka svoja životna načela”, ističe Mamić.

“Pomogao sam im da HDZ bude na vlasti, da Kolinda bude predsjednica, a zgazili su me kao opušak. Dolazili su mi ljudi, govorili da se maknem i da neće biti problema…”, rekao je Mamić.

Druga tema bilo je suđenje u HNL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sjetimo se Bradarićevog penala kada smo s Rijekom igrali 0:0, sjetimo se penala koji nam nije dosuđen kod 1:1 s Hajdukom. Ili se sjetimo kako je Belupu protiv Rijeke poništen zgoditak, dok im niej dosuđen čist penal. Da, mi smo dobili penal u Vinkovcima koji nije postojao, ali Hajduk i Rijeka su najprivilagiraniji”, kaže on.

Nekoliko rečenica rekao je i o slanju Dinamovih igrača u redove Rijeke.

“Bit ćemo malo pažljiviji. Bezočna je laž da Kramarić nije u Dinamu jer nije htio potpisati za moju menadžersku agenciju. Njegov otac rekao mi je kako bi volio da se moja obitelj brine o Andreju. Kramarić nije trebao otići, ali ne trebaju nam niti laži”, rekao je i dodao kako ga najviše boli činjenica da se bivši igrači ne ponose što su bili članovi Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.